GARLIC-THYME

Opis proizvoda

Lekovita svojstva belog luka poznata su vekovima i to najširem krugu ljudi. U našim krajevima svako će Vam reći da je za preventivu od gripa najbolji beli luk. Još u starom veku je preporučivan za lečenje mnogih bolesti.

Beli luk sadrži više od 200 biološki aktivnih materija. Najdelotvorniji je alicin koji se dobija gnječenjem čena, a koji poseduje snažno antibiotsko dejstvo. Sadrži alicinom – eterično ulje u kome ima sumpora bez azota i zbog toga ima blagotvorno dejstvo na krvne sudove i srce.

BENEFITI

Pored toga što blagotvorno deluje na prokrvljenost i ishranjenost srčanog mišića, blagotvorno deluje i na celokupni sistem krvnih sudova u organizmu. Njegovo dejstvo posebno je povoljno na periferne krvne sudove ekstremiteta, na krvne sudove mozga i očiju.

Beli luk deluje povoljno na celokupni sistem za varenje, pomaže u lečenju bronhitisa i mnogih plućnih bolesti. Uništava mnoge bakterije (ešerihije, stafilokoke,…) deluje protiv mnogih virusa i parazita, otklanja nesanicu, povoljno deluje na rad jetre, reguliše krvni pritisak. Treba ga upotrebiti kod crevnih poremećaja (dijareja, dizenterija, kolit…). Najnovija istraživanja potvrđuju da beli luk ima i antikancerogeno dejstvo.

Istorija prepoznaje i ceni efekte belog luka na ljudski organizam, koji je u proizvodu Garlic-Thyme ovde ojačan majčinom dušicom.

Ovaj proizvod je jak antioksidans, a pomaže pri:

  • uništava patološke mikroorganizme (bakterije, gljivice i crevne parazite),
  • snižava povišeni krvni pritisak,
  • blago razređuje krv,
  • pomaže kod sagorevanja masnoće,
  • snažna potpora osobama koje imaju problema sa plućima i zglobovima,
  • bitan za bolje funkcionisanje sistema za varenje.

Uz dodatak timijana koja je, takođe, vekovima poznata lekovita biljka, FLP nudi ulje belog luka u kapsulama koje su bez mirisa i štetnog dejstva na sluzokožu želuca tako da ga svako može koristiti bez straha od neprijatnog zadaha iz usta i pečenja u želucu.

Pakovanje sadrži 100 kapsula.