ALOE EVER-SHIELD DEODORANT STICK

Opis proizvoda

Alojin dezodorans u stiku je po svom sastavu jedinstven na tržištu. Pruža delotvornu, celodnevnu zaštitu od neprijatnih mirisa ispod pazuha i mođe se naneti odmah nakon tuširanja ili depilacije voskom, jer ne pruža osećaj peckanja.

Prirodna funkcija našeg organizma je da putem kože izbacuje toksine i štetne materije, a to se upravo dešava kada se znojimo, zato se ovaj proces ne sme veštački zaustavljati jer kasnije može doći do nepotrebnih komplikacija.

Aloe vera stik uništava bakterije koje se razvijaju u vlažnoj sredini i eliminiše neprijatne mirise, a pri tome održava kožu mekom i negovanom.

Već duže vreme predmet raznih diskusija, lekara, naučnika i kozmetičara jeste uticaj kozmetičkih preparata protiv znojenja (dezodoransi – antiperspiranata) na pojavu tumora i cisti na grudima (tumor dojki kao posledica aluminijumovih soli).

Upravo iz tog razloga je kompanija Forever Living u ovaj proizvod uložila veliki trud, čiji je cilj bio potpuna čistoća i bezbednost proizvoda.

BENEFITI OVOG PROIZVODA

Prva prednost ovog dezodoransa je to što ne sadrži oštre, aluminijumove soli, koji kod klasičnih porizvoda slične namene služe za sprečavanje znojenja. Takođe, ne ostavlja fleke i tragove na odeći.

Proizvod NE sadrži:

  • štetne aluminijumove soli,
  • talk (ne ostavlja tragove na odeći),
  • alkohol  (ne peče posle depilacije).

Dodatne prednosti Aloe Ever-Shield dezodoransa u stiku su:

  • Aloe Vera Gel kao osnovu u velikom procentu sadržaja,
  • uništava bakterije koje izazivaju stvaranje neprijatnih mirisa,
  • deluje antibakterijski i antigljivično, ne zapušava pore na kožu.

Jedno pakovanje traje čak do 6 meseci, a neto sadržaj jednog proizvoda iznosi 473ml.